< назад
Листа на регистрирани карате клубови во Македонија

Листа на клубови


Клуб Бр. членови Емаил Адреса Град
Маквадо 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Македонка 0 Нема инфо Нема инфо Штип
Макпетрол 50 Нема инфо Нема инфо Скопје
Металург 3 Нема инфо Нема инфо Скопје
Олимпик спорт 2007 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Партизан 0 Нема инфо Нема инфо Штип
Партизан 26 Нема инфо Нема инфо Кочани
Полог 0 Нема инфо Нема инфо Гостивар
Ринија 23 Нема инфо Нема инфо Матејче
Самурај 12 elcoma@t-home.mk Нема инфо Скопје
Сансаи Метал Апостолов 8 ivana.avramova@yahoo.com Нема инфо Кавадарци
Солидарност 13 Нема инфо Нема инфо Скопје
Спорт 94 20 Нема инфо Нема инфо Прилеп
Тетово 0 Нема инфо Нема инфо Тетово
Тигар 12 Нема инфо Нема инфо Скопје
Тигар 2003 0 Нема инфо Нема инфо Беловиште
Тиквеш 12 Нема инфо Нема инфо Кавадарци
Уранику 0 Нема инфо Нема инфо Дебар
Ускана 0 Нема инфо Нема инфо Кичево
Фати 13 Нема инфо Нема инфо Гостивар