Листа на натпревари

Резултати


Натпревар Град Држава Натпр. Дата
ДРЖАВЕН ИЗБОРЕН ТУРНИР ЗА КАДЕТИ, ЈУНИОРИ И У-21 Скопје Македонија 0 27.05-27.05 / 17
ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ Скопје, 05.03.2017 Скопје Македонија 0 05.03-05.03 / 17
Државно првенство за кадети, јуниори и јуниори до 21 година Скопје Македонија 0 07.12-08.12 / 13
Test Malaysia 0 28.04-28.04 / 13
Изборен турнир за сениори - Бергер Malaysia 0 06.04-06.04 / 13
Државен турнир за ветерани Malaysia 0 23.03-23.03 / 13
Државно првенство за сениори Malaysia 0 23.03-23.03 / 13
Државно првенство за деца од 11-14 год. Malaysia 0 02.03-03.03 / 13