< назад

Календар на активности за 2012 година

26.03 Балканско Сениорско првенство во Чачак, Србија

Карате федерацијата на Македонија настапи на Балканското сениорско првенство во Чачак, Србија. Натпреварот се одржа од 26-27 март , Карате федерацијата на Македонија ја преставуваа 34 каратисти во борби и во кати.
повеќе