< назад

Настани

Балканско Сениорско првенство во Чачак, Србија

Карате федерацијата на Македонија настапи на Балканското сениорско првенство во Чачак, Србија. Натпреварот се одржа од 26-27 март , Карате федерацијата на Македонија ја преставуваа 34 каратисти во борби и во кати.
повеќе