< назад

Државно првенство за сениори и државен турнир за ветерани - резултати

На 23.03.2013 година, во спортската сала Иван Хаџи Николов, ОУ Ацо Шопов, населба Радишани, Скопје се одржa Државното првенство за сениори и државниот  турнир за ветерани.

Резултати