< назад

Карате камп одржан во Апатин, Србија

Од 9 до 15 јули 2012 година, во Апатин, Србија се одржа карате камп на кој по избор на Петар Косановиќ учествуваа следните натпреварувачи од Македонија: Владанка Аврамова, Миа Маневска, Ивона Муфтарова, Звонко Николоски, Цвете Јанеска, Константин Василески, Марко Бунтевски, Александар Спасовски, Бојан Манчевски, Александар Неделковски, Реџеп Мустафовски и Јован Васиќ. Покрај натпреварувачите учествуваат и нивните тренери: Ивана Аврамова, Златко Настески, Стојан Андриевски, Ивица Гаџовски и Боби Војдиновски.