< назад

Одржан Судиски семинар, 24 - 26.08.2012 година, Скопје

Од 24 до 26 август 2012 година, во ОУ. Глигор Прличев, населба Железара во Скопје, се одржа Судиски семинар. Семинарот го водеше Претседателот на Европската судиска комисија, Г-дин. Примож Дебенак на кој што му асистираа Претседателот и членовите на Судиската комисија на КФМ: Благој Атанасов, Златко Димоски, Боби Војдиновски, Нуредин Мисини и Ивана Аврамова.