< назад

Промена на одржување на Државно првенство и плеј офф за кадети и јуниори

Извршниот одбор на состанокот одржан на 20.11.2013 година ја усвои промената на Календарот на КФМ, доставена од Натпреварувачката комисија.
Согласно усвоениот предлог:
- Државното првенство за кадети, јуниори и јуниори до 21 година ќе се одржи на 07-08.12.2013 год.
- Плеј-офф турнирот за кадети, јуниори и јуниори до 21 година ќе  се одржи на 21-22.12.2013 год.
- Турнирот Куп на Гостивар ќе се одржи на 23.11.2013 год.