< назад

РЕЗУЛТАТИ ОД ДРЖАВЕН ИЗБОРЕН ТУРНИР ЗА КАДЕТИ, ЈУНИОРИ И У-21

На ден 27.05.2017, недела се одржа државното првенство за сениори и се постигнааа значајни резултати.
Повеќе информации на следниов линк.