< назад

Резултати - Државно првенство за натпреварувачи од 11-14 години и Награден карате турнир за деца во кати

Карате федерацијата на Македонија, согласно усвоениот Календар за натпревари во 2013 година, на 02-03.03.2013 година (сабота и недела) одржа Државно првенство за деца од 11-14 години во борби, кати и кати екипно и Награден карате турнир за деца во кати.

Резултати