< назад

Тренери-селектори и помошници на државните репрезентации на Карате федерацијата на Македонија

Тренери-селектори и помошници на државните репрезентации на Карате федерацијата на Македонија:

1.      Кумите  натпреварувачи/ки 11-14 години - Шефи Речи
Помошници: по потреба за секое првенство.
2.      Кати натпреварувачи/ки 11-14 години – Ивана Аврамова
Помошници: по потреба за секое првенство
3.      Кумите кадети/ки и јуниори/ки – Александар Кузмановски
Помошници: по потреба за секое првенство.
4.      Кумите јуниори/ки -21 година – Арлинд Хусеини
Помошници: по потреба за секое првенство.
5.      Кати кадети/ки, јуниори/ки и сениори/ки – Стојан Андриевски за кадети, јуниори, сениори/ки и У21; Ивана Аврамова за кадетки, јуниорки
Помошници: по потреба за секое првенство
6.      Кумите сениори/ки – Александар Кузмановски
Помошници: по потреба за секое првенство.