< назад

Училишно карате првенство

На 07.12.2012  година(петок),  во спортската сала „Христо Узунов“ во населба Ивани дол, во Кичево ќе се одржи Државно училишно карате првенство по следната саатница:

10,00-10,30-----------------Пријавување  на натпреварувачите
10,30-11,00-----------------Ждребање
11,00 ------------------------Почеток на натпреварот

Пропозиции