< назад
Листа на регистрирани карате клубови во Македонија

Листа на клубови


Клуб Бр. членови Емаил Адреса Град
Форца 24 Нема инфо Нема инфо Скопје
Фунакоши Гичин 20 Нема инфо Нема инфо Скопје
ЦБВ Ронин 0 Нема инфо Нема инфо Куманово
Цветан Димов 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Чоле 9 Нема инфо Нема инфо Охрид
Шампион 2 Нема инфо Нема инфо Крива Паланка
Шкендија 0 Нема инфо Нема инфо Тетово
Шкумбини 0 Нема инфо Нема инфо Тетово
Шогун 6 Нема инфо Нема инфо Скопје
Штип 6 Нема инфо Нема инфо Штип