< назад

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРИ Скопје, 05.03.2017

На ден 05.03.2017, недела се одржа државното првенство за сениори и се постигнааа значајни резултати. 
Повеќе информации на следниов линк.