< назад
Листа на регистрирани карате клубови во Македонија

Листа на клубови


Клуб Бр. членови Емаил Адреса Град
Тигар 2003 0 Нема инфо Нема инфо Беловиште
Тиквеш 12 Нема инфо Нема инфо Кавадарци
Уранику 0 Нема инфо Нема инфо Дебар
Ускана 0 Нема инфо Нема инфо Кичево
Фати 13 Нема инфо Нема инфо Гостивар
Форца 24 Нема инфо Нема инфо Скопје
Фудо 0 Нема инфо Нема инфо Струмица
Фунакоши Гичин 20 Нема инфо Нема инфо Скопје
Ханганку 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
ЦБВ Ронин 0 Нема инфо Нема инфо Куманово
Цветан Димов 0 Нема инфо Нема инфо Скопје
Црна Река 0 Нема инфо Нема инфо Бучим
Чоле 9 Нема инфо Нема инфо Охрид
Шампион 2 Нема инфо Нема инфо Крива Паланка
Шихан 0 Нема инфо Нема инфо Струмица
Шкендија 0 Нема инфо Нема инфо Тетово
Шкорпион 0 Нема инфо Нема инфо Велес
Шкумбини 0 Нема инфо Нема инфо Тетово
Шогун 6 Нема инфо Нема инфо Скопје
Штип 6 Нема инфо Нема инфо Штип