< назад

Селектори на државната репрезентација на Карате федерацијата на РС Македонија

Селектори на државната репрезентација на Карате федерацијата на РС Македонија по дисциплини:

Кумите:
- Александар Кузмановски селектор за сениори во машка и женска конкуренција
- Мартин Несторовски селектор за помлади сениори У21 во машка и женска конкуренција;
- Берат Јакупи селектор за јуниори во машка и женска конкуренција;
- Дејан Ристeски селектор за кадети во машка и женска конкуренција;
- Шефи Речи селектор за У14 во машка и женска конкуренција;
- Дурим Пачуку селектор за У12 во машка конкуренција;
- Мартин Петрески селектор за У12 во женска конкуреција.

Кати:
- Стојан Андриевски селектор за сениори во машка и женска конкуренција;
- Ферри Исиќ селектор за помлади сениори У21 во машка и женска конкуренција;
- Неџби Дервиши селектор за кадети во машка и женска конкуренција;
- Муарем Имери селектор за У14 во машка и женска конкуренција;
- Маја Војдиновска селектор за У12 во машка и женска конкуренција.
Директор на државната репрезентација:
Арлинд Хусеини