< назад

Државен плеј офф турнир за сениори - резултати

На 30 септември 2012 година, во Спортската сала Македонија, ОУ Наум Наумовски - Борче, населба Маџари, Скопје, со почеток во 12,00 часот  се одржа Државен плеј офф турнир за сениори.

Резултати