< назад

Државно првенство за кадети, јуниори и јуниори до 21 год

Државното првенство за кадети, јуниори и јуниори до 21 год  ќе се одржи на 27 и 28 октомври 2012 година во Велес.
Краен рок за пријава е до 21.10.2012 година (недела).
Котизацијата за учество во висина од 600 денари да се уплати во благајната на КФМ или на жиро сметка најдоцна до 25.10.2012 година (четврток).

ПОКАНА

ПРИЈАВА