< назад

Награден карате турнир за деца

На 19 мај 2012 година во Спортската сала, М.Х.Јасмин, Кавадарци се одржа Наградниот турнир за деца. На натпреварот учество земаа 57 натпреварувачи од 15 клубови од Македонија. За секое освоено прво место, претседателот на КФМ, Драган Стојановски, доделува пригодна награда.

Резултати