< назад

Тренинзи со Петар Косановиќ

Тренинзите со Петар Косановиќ ќе се одржат на 07 и 08 септември 2013 година, во салата на Орце Николов (Партизан 3), Градски парк, во Скопје, според следната саатница:
САБОТА 07.09.2013
09,00 - 10,30 ката индивидуално
10,30 - 12,00 ката тимови
14,30 - 16,00 ката индивидуално
15,30 - 17,00 ката тимови
НЕДЕЛА 08.09.2013
09,00 - 10,30 ката индивидуално
10,30 - 12,00 ката тимови
15,00 - 16,30 ката индивидуално
16,30 - 18,00 ката тимови

Во кати индивидуално се повикани: Владанка Аврамова, Александар Неделковски, Јован Васиќ, Звонко Николоски, Абдурахим Идриз и Реџеп Мустафовски. Во кати екипно се повикани ката тимовите на КК Урбан Инвест (Владанка Аврамова, Миа Маневска и Ивона Муфтарова), КК Фунакоши (Марко Бунтевски, Александар Спасовски и Бојан Манчевски) и КК Гладијатор (Јован Васиќ, Георги Бановски и Христијан Димитријевски).
Покрај натпреварувачите потребно  и тренерите на повиканите натпреварувачи, може да присуствуваат и сите други заинтересирани тренери.