< назад

Тренинзи со Петар Косановиќ - 29-30.12.2012 година

Тренинзите со Петар Косановиќ ќе се одржат на 29 и 30 декември 2012 година, во салата Партизан 3, во Градскиот парк, во Скопје, според следната саатница:
 

САБОТА 29.12.2012
09,00 - 10,30 ката индивидуално
10,30 - 12,00 ката тимови
15,00 - 16,30 ката индивидуално
16,30 - 18,00 ката тимови

НЕДЕЛА 30.12.2012
09,00 - 10,30 ката индивидуално
10,30 - 12,00 ката тимови
15,00 - 16,30 ката индивидуално
16,30 - 18,00 ката тимови

Во кати индивидуално се повикани: Владанка Аврамова, Цвете Јаневска, Александар Неделковски, Јован Васиќ, Звонко Николоски, Константин Василески и Реџеп Мустафовски. Во кати екипно се повикани ката тимовите на КК Кожув (Владанка Аврамова, Миа Маневска и Ивона Муфтарова), КК Фунакоши (Марко Бунтевски, Александар Спасовски и Бојан Манчевски), КК Гладијатор (Јован Васиќ, Георги Бановски и Христијан Димитријевски) и КК Лукас (Kонстантин Василески, Звонко Николоски и Симеон Мерипушкоски).